Kedves Érdeklődő!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Jonathan Livingston SEAGULL Alapítvány, a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasággal, valamint IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasággal konzorciumban az EFOP-1.2.9-17-2017-00001 számú, „Esélyteremtés nőknek Nógrádban” elnevezésű projektje 2021. március 31-én lezárult.
 
A J. L. SEAGULL Alapítvány székhelyén (3100 Salgótarján, Meredek út 9., tel: 06/30-6258564, seagullalapitvany@gmail.com) továbbra is működtetjük az információs pontot — „I-Pont” —ahol az érdeklődőket tájékoztatjuk álláslehetőségekről, képzési programokról, továbbra is működtetjük az „E-Pontot”, ahol számítógép, internet áll az ügyfelek rendelkezésére. Segítő munkatárs révén informatikai segítséget nyújtunk a bejövő érdeklődőknek pl. információ nyújtása, információ keresése álláshelyekről, önéletrajz, motivációs levél készítése, igény esetén az elkészült dokumentumok nyomtatása.
 

Munka és Család?

Tréning dolgozó vagy dolgozni vágyó szülőknek

A munka és a magánélet összehangolása sosem volt egyszerű. Különösen nem az most, a XXI. században, amikor a nagyszülők később mennek nyugdíjba, vagy akár távol vannak a gyermekeiktől és unokáiktól, vagy amikor a szülők igazi hivatásként élik meg a szülőséget, és még a munkahelyen is szeretnének helyt állni. De hogyan lehet JÓL összeegyeztetni a munkát és a magánéletet? Hogyan lehet folyamatosan nem ketté vagy háromfelé szakadni, eleget tenni a munkahelyi és a családi kötelezettségeknek is? Mindezt úgy, hogy közben mindez nem kötelezettségként, hanem valódi örömként jelenjen meg személyes életterünkben?

A tréning ezekre a kérdésekre ad választ, technikákat és mintákat, nem csak azoknak, akik úgy érzik, hogy van mit tanulni e téren, de azoknak is, akik úgy érzik, jól csinálják ezt a kötéltánc mutatványt! Hiszen a más családi és munkahelyi megoldások, az érdekes, új megközelítések, a rengeteg gyakorlati példa mind a munkahelyi, mind a családi élethez és működéshez hozzáadnak.

Akiknek ajánljuk:

 • dolgozó vagy dolgozni vágyó kisgyermekes szülőknek
 • azoknak, akik a munkát és a magánéletet a jelenlegi állapotnál eredményesebben szeretnék összehangolni

Amit a 20 órás tréning ad:

 • a stresszhelyzetek előzetes felismerési és kezelési képességének erősödését
 • a kommunikációs és problémamegoldó képesség fejlődését
 • időgazdálkodási ismereteket és gyakorlati technikák elsajátítását
 • fejlődési lehetőséget abban, hogy a családi és a munkahelyi élet feladatait eredményesebben lássuk el
 • digitális kompetenciák és eszközök használati képességét

Akik a tréninget tartják:

Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 350 kisgyermekes szülőnek segítettek:

 • visszatérni a munkába, akár másik, akár ugyanarra a munkahelyre
 • eredményesebben és kiegyensúlyozottabban kezelni a munkahelyi feladatokat és terheket
 • családi kérdéseket megoldani, a munkavállalással a munka és a magánélet összehangolása körüli problémákat áthidalni.

További információ, jelentkezés:

Horváth-Karip Krisztina,  szervezetfejlesztő
karip@ifka.hu
, +36 70 907 1746

„Vonzó munkahely leszünk!”

Tréning munkáltatóknak

2018 továbbra is a munkaerő-hiányról szól Magyarországon. A vállalkozások a megfelelő humán erőforrás biztosítása miatt rá vannak kényszerítve, hogy egyre kifinomultabb eszközökkel és egyre komolyabb ajánlattal rukkoljanak elő jövendőbeli és jelenlegi alkalmazottaik számára. Már nem elég a vonzó juttatási csomag és az ígéretes karrierlehetőség, a dolgozóknak több kell: olyan munkakörülmények biztosítása, amelyek teret adnak és hagynak a magánéletnek is. Legyen szó akár családról, hobbiról vagy másodvállalkozásról.

A hazai és nemzetközi kutatások eredményei egy irányba mutatnak: a családbarát munkahelyek sikeresebbek, mint a munka-magánélet összhangját kevésbé támogató szervezetek. És hogy miért? Mert sokszínű és kreatív eszköztárral rendelkeznek a munkaerő megtartására és menedzsmentjére vonatkozóan. A tréning célja, hogy – a családbarát attitűd mellett – ezeket a változatos eszközöket ismertesse meg résztvevőivel.

Akiknek ajánljuk:

 • HR-vezetőknek és -felelősöknek
 • Kommunikációs vezetőknek
 • Kis- és középvállalati ügyvezetőknek, középvezetőknek

Amit a 20 órás tréning ad:

 • 4 órában elméleti, 16 órában pedig gyakorlati megközelítésű válaszokat arra a kérdésre, hogy hogyan lehet az egyéni és a vállalati igényeket egymáshoz igazítva, rugalmasan összehangolni
 • Arra megoldásokat, hogy a cég vezetése hogyan tudja az egyedi eseteket rendszerszinten kezelni
 • A családbarát működési elvek és alapok megismerését és alkalmazásának módját és lehetőségeit
 • Az atipikus foglalkoztatás formáinak megismertetését

Akik a tréninget tartják:

Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 150 hazai vállalkozásnak segítettek már:

 • felmérni és bevezetni a rugalmas foglalkoztatást
 • munkáltatói brandet építeni és
 • kiterjedt szervezetfejlesztéssel család- és munkavállaló-barát vállalkozásokat építeni, amelyek a piacon is sikeresen állják meg a helyüket.

További információ, jelentkezés:

Horváth-Karip Krisztina,  szervezetfejlesztő
karip@ifka.hu
, +36 70 907 1746

 

Csapatban jobb

Együttműködésfejlesztési és kommunikációs tréning

Az ember csapatjátékos- a csapatszervezés a vérünkben van, évmilliók óta edzünk rá. Csapatban az ember ereje megsokszorozódik. Egy jól hangolt csapat tagjai kiegészítik, inspirálják egymást. Ugyanakkor a csapatban végzett munkának természetes velejárója a konfliktus, melynek kezelése nagy kihívás minden szervezetben. A begyakorolt konfliktuskezelés ugyanakkor nagyban segítheti a stresszhelyzetben nyújtott jó teljesítmény elérését.

A tréning segíti, hogy hogy a már régóta együtt dolgozó munkatársak a munkából kiszakadva, másik oldalukról is megismerjék egymást, hogy az új munkatársak könnyebben beintegrálódjanak a csapatba. A csoportban felmerülő problémákra együtt tudnak válaszokat találni és a mindennapi rutintól elszakadva, kreatívabban tudnak gondolkozni a munka hatékonyságának növelésén. A tréning során a munkatársak együtt újra tudják fogalmazni a csapat legfontosabb normáit, illetve adott esetben tudjanak új normákat állítani.

Akiknek ajánljuk:

 • csapatban dolgozó beosztottaknak és vezetőknek
 • olyan szervezeteknek, ahol a mindennapi együttműködés elengedhetetlen feltétele a hatékony munkavégzésnek

Amit a 8 órás tréning ad:

 • Nagyobb bizalom egymás iránt
 • Hatékonyabb, kreatívabb problémamegoldás a mindennapokban
 • Az együttműködés, mint kifizetődő, hosszú távú stratégia felismerése
 • A csoporton belül megtalálható különböző hajtóerők tudatosítása és ezeknek az előnyöknek a kiaknázása
 • Hatékonyabb kommunikáció a munkatársak, illetve a vezetők és a munkatársak között
 • a stresszhelyzetek előzetes felismerési és kezelési képességének erősödése

Akik a tréninget tartják:

Az IFKA Kft. SZERVEZETFEJLESZTÉSI CSOPORTJÁNAK trénerei és szervezetfejlesztői, akik közel 8 éve foglalkoznak vállalati innovatív szervezetfejlesztési programokkal.

További információ, jelentkezés:

Horváth-Karip Krisztina,  szervezetfejlesztő
karip@ifka.hu
, +36 70 907 1746

 

Loading...

Powered by Dragonballsuper Youtube Download animeshow